Blommor i olika former har en viktig plats i livets olika faser och skeden, från det att ett barn föds till att en människa går ur tiden. Oavsett om det är glädje eller sorg så hjälper blommor i olika former oss att minnas, att fira, att hedra, att hylla.

Hos oss får du både inspiration och goda råd om vad du kan välja. Prata med våra duktiga florister – de finns till för dig och delar mer än gärna med sig av sina erfarenheter och kunskaper och bidrar med idéer och inspiration. Hos oss kan du vara trygg med att både hitta rätt bland såväl konventioner och traditioner som att finna ditt eget personliga uttryck.

 

Blomsterhaga har många års erfarenhet och våra florister har gjort det mesta när det gäller olika typer av binderier. Vi har många exempel och förslag som kan hjälpa dig att hitta inspiration och fånga just den känsla och personliga touch som du eftersöker. För just känslan är en viktig del i alla former av binderi. Traditionerna är många, men nya material och tekniker gör att man idag kan använda så gott som alla blommor till binderier. Även stilar varierar och ny trender tillkommer. Våra florister hjälper dig att hitta rätt.

 

Bröllop och begravning är de två stora tilldragelserna när det handlar om binderier. Bröllopet är en oförglömlig och personlig händelse där blommorna en viktig del av helheten. Brudbuketter, coursager, dekorationer, tärnbuketter, näbbuketter, hårblommor, kyrkblommor bidrar till att göra bröllopet personligt och vackert.

Begravningen skall fånga en personlighet, ge ett värdigt avsked och vara ett fint minne. Här förekommer blommor i olika former såsom kransar, formarbeten, sorgbuketter, kistdekorationer, lösbundna sorgbuketter och handbuketter.

Andra stora händelser där blommor är en viktig och omistlig del är när vi firar dop, namngivning examen, födelsedag och nyfödda eller vid olika former av kondoleanser.

 

Välkommen in till oss i butiken så hjälper vi dig med dina önskemål. Här nedan kan du också se några exempel på binderier.

 

Ring floristerna på vår snittavdelning så hjälper de dig!

 

Snittblommor/binderier

Madelene, 0322-64 44 85

Snittblommor/binderier

Ida, 0322-64 44 85