I vår 2 000 kvadratmeter stora butik hittar du allt du behöver när det gäller växter och tillbehör för ditt hem och din trädgård. Vi har också ett inspirerande sortiment av interiörprodukter.

Blomsterhaga är ett fristående företag som inte är bunden till någon stor butikskedja. 2013 valde vi att lämna landets största butikskedja för att bedriva verksamhet helt i egen regi. Vi gjorde det valet för att värna vårt oberoende och ge oss frihet och möjlighet att själva på snabbt och flexibelt sätt kunna anpassa vårt sortiment efter säsongens växlingar och våra kunders önskemål. Via vårt inköpsbolag Flowplant sköter vi själva alla våra inköp direkt från såväl lokala odlare i vår närhet som från de stora grossisterna på marknaderna. Här finns inga onödig mellanhänder eller stora tungrodda organisationer – vi köper direkt från odlarna/grossisterna och kan därmed hålla riktigt bra priser för våra kunder. Så om du har särskilda önskemål eller om du är intresserad av någon särskild typ av växt – prata med våra avdelningsansvarig (se namn och telefonnummer på kontaktsidan) så hjälper de dig att ta hem de växter som du önskar!

Verksamheten startades redan 1979

Blomsterhaga är frukten av många års verksamhet i blomsterbranschen. Företaget startades av Bo Karlsson 2004 som en av de första Blomsterlandetbutikerna i landet. Men redan innan det arbetade Bo med leverans av blommor till traktens livsmedelsbutiker via bolaget Blomab, som startades redan 1979.

I början av 2013 valde vi att kliva ur Blomsterlandetkedjan för att starta vårt eget Blomsterhaga. Varför gjorde vi denna förändring? Jo, för att värna vårt oberoende och för att kunna erbjuda våra kunder ett bättre, bredare, djupare, mer spännande och mer prisvärt sortiment av blommor, växter och tillbehör. De stora kedjorna blir allt mer centralstyrda och sortimentet allt smalare. Vår ambition har alltid varit att ha ett brett och djupt sortiment där kunderna kan hitta det där lilla extra – en butik med mycket hjärta, personlig service, riktigt bra priser och gediget kunnande. Vi är övertygade om att detta blir så mycket bättre för våra många trogna och lojala kunder.